skip to Main Content
Foglalás: +36 30 36 19 976 alex.silent@yahoo.com

ALEX’S PANZIÓ HÁZIREND

 

Tisztelt Vendégeink!

A magam és munkatársaim nevében ígérhetem, hogy mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen. Ezért kérem Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat mindenki érdekében betartani szíveskedjenek. Az Alex’s Panzió Házirendje a területén tartózkodó valamennyi vendégre és dolgozóra vonatkozik.

 1. A szobát érkezési napon 14:00 órától biztosítjuk – de általában már hamarabb, 10:00-11:00 órától – hamarabb érkezhet. Távozási napon 09:00 óráig kell elhagyni.
 2. A vendégek érkezéskor szoba és kapukulcsot kapnak, amiket kijelentkezéskor a panzió munkatársánál kell leadni.
 3. A panzió területén kizárólag a panzióban megszálló vendégek tartózkodhatnak.
 4. A szobákat a lakók maguk tartják rendben, miután azokat elfoglalták. Amennyiben az itt tartózkodásuk alatt igény merül fel takarításra, ágyneműcserére, azt felár ellenében tudják igénybe venni. 2000 Ft/alkalom
 5. Biztonsági okokból az elhelyezett elektromos készülékeken kívül egyéb elektromos eszközt működtetni tilos!
 6. A panzió területén található fűtési berendezésekhez és tartozékaihoz hozzányúlni tilos és veszélyes. Ennek figyelmen kívül hagyása esetén a panzió tulajdonosa azonnali hatállyal kitiltja a vendéget a panzió területéről a teljes megrendelt szolgáltatás megfizetése mellett.
 7. Saját hozott tárgyak tárolása kizárólag a szobákban! A konyhában, étkezőben, előtérben, udvaron tilos otthagyni használat után bármilyen hozott saját tárgyat, beleértve élelmiszert, üdítőt, mosatlant, törölközőt, ruhát, stb, mert ezek esetleges eltűnéséért a panzió tulajdonosa felelősséget nem vállal.
 8. A panzió összes belső helyisége nem dohányzó! Dohányozni csak a szabadtéri kijelölt dohányzóhelyen. Amennyiben a tiltás ellenére az épületben dohányzás történik, a vendégek hatósági bírságot kaphatnak, melynek mértéke 20000 Ft – 2500000 Ft.
 9. 22:00 után a panzió területén tehát az udvaron is csendrendelet van érvényben, ezért kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Késői szórakozásra vágyók találnak számukra megfelelő helyet direkt erre a célra létrehozott, 4 – 7 percre található szórakozóhelyeken.
 10. Berendezési tárgyakat a panzióból kivinni tilos.
 11. Kérjük vendégeinket, hogy a szobából való távozásuk előtt győződjenek meg arról, hogy a vízcsapok ne maradjanak nyitva, a villany ne maradjon felkapcsolva(éjszakára sem), az elektromos készülékek kikapcsolt állapotban legyenek. Amennyiben a panzió munkatársa ezt mégis észrevételezi, alkalmanként min. 2000 Ft pótdíj kerül felszámításra.
 12. Gondatlanságból, vagy szándékosan okozott kárt az okozó, vagy annak törvényes képviselője 100%-ban megtéríti. Ez vonatkozik a távozáskor szándékosan eltitkolt, utólagosan észlelt, de bizonyíthatóan a vendég által okozott károk ellenértékének rendezésére is. Több elkövető esetén kideríthetetlen károkozó miatt kollektív a kárrendezés.
 13. A panzió munkatársai nem felelnek a vendégek közti esetleges nézeteltérésekért vagy konfliktusokért, de a törvényes előírások értelmében megteszik a szükséges intézkedéseket a rend fenntartására a panzió területén belül.
 14. Kérjük a fák alá lehetőség szerint ne parkoljanak az esetlegesen lehulló faágak miatt. A gépjárműparkolót mindenki saját felelősségre használja, az esetlegesen keletkező károkért a panzió munkatársai felelősséget nem vállalnak.
 15. Mindenki köteles betartani a jelen házrend szabályait. A házirend nem elolvasása nem mentesít a benne foglaltak alkalmazása alól! Ha bármilyen, a házirendet sértő tevékenységet észlel, azt a panzió munkatársánál azonnali hatállyal kell jelenteni! Abban az esetben, ha valaki megsérti a házirend szabályait, a tulajdonosnak jogában áll elállni az elszállásolástól és az ezzel kapcsolatos szolgáltatásokat visszamondja a megegyezett idő lejárta előtt, a teljes megrendelt szolgáltatás megfizetése mellett.
 16. Quiet hours / Csendrendelet / Ciche godziny / Pokojné hodiny / Timpul linistit / Тихие часы 22:00 – 09:00!

 

Reméljük, hogy a pihenésre szánt idejük az elvárásaiknak megfelelő, örömteli és zavartalan lesz.

 

A házirendet a tulajdonos, üzemeltető hagyta jóvá és 2019. augusztus 1.-től érvényes.