skip to Main Content
Foglalás: +36 30 36 19 976 alex.silent@yahoo.com

A 30 hektáros parkban elterülő strand május 1-től szeptember 30-ig tart nyitva. Nyaranta százezrek nyernek felüdülést a strand 13 medencéjében, köztük a hullám-, pezsgő-, gyerek- és élménymedencékben.

2014 nyarán a strandfürdő hátsó részén az Omega medence és a tanmedence teljesen megújult, feszített víztükröt kapott. A Omega medencében az új élményelemek közül talán legizgalmasabb a kör alakú  sodróvíz zóna közepén egy vízsugaras szökőkúttal.  Sportos vendégeinket  vízi sportpályák és mászóháló is várják az Omega medencében. A vízi élmények után ellazulhatunk a medencében kialakított fekvő- és  ülő masszázshelyeken  az  árnyékvetők alatt.

A strand egyik legkedveltebb része  az úgynevezett mediterrán tengerpart, mely 6200 m2-es vízfelületével Közép-Európa legnagyobb épített medencéjének számít. A fokozatosan mélyülő, hullámzó óriásmedence a csónakázótótól gáttal van elválasztva, látványát kalózhajó, világítótorony teszik teljessé. Homokos partja és a pálmafák a tengerparti fürdőzés élményét keltik. Igazi különlegességnek számít a tengerpart közelében kialakított habshow helyszín, amely elsősorban a fiatalok „bulizó helye”.

A Delfin pancsoló medence közelében a gyerekek számára egy új show színpad létesült nyári sátorral, ahol különböző animációk, programok várják strandszezonban a kicsiket.  A pancsoló medencénél mosolygó fókák és teknősök, a gyerekmedencében lévő vízilovak a fényképezkedő vendégek nagy kedvencei. A gyermekmedencékben szintén attraktív állatfigurák várják a gyerekeket.

A kulináris élvezetekről számos csárda, gyorsétterem,  fagyizó és egyéb vendéglátó egység gondoskodik a strandon. A hagyományos magyaros ízek mellett a modern táplálkozás hívei is találnak maguknak finom falatokat.  A strand hátsó részében nudista sziget  áll naturista vendégeink rendelkezésére.

2019. július elsejével kezdetét vette a hajdúszoboszlói strand újabb nagyszabású fejlesztése, a strand észak-nyugati részére kerülő Prémium Zóna megépítése, 5 vadonatúj medencével, amit várhatóan 2020. nyarától már használhatnak az ide látogatók.

Az új, exkluzív prémium zóna területén pálmafák, virágmedencék, koktélok látványa gondoskodik a trópusi hangulat megteremtéséért.